Iratmegsemmisítés időben és szabályosan

2021.02.23
Iratmegsemmisítés időben és szabályosan
Iratmegsemmisítés időben és szabályosan

Éves bevallási időszak és egyben az iratmegsemmisítés ideje

Napjainkban már nagyon sok adminisztráció online is elvégezhető, viszont évekkel korábban  a papíralapú dokumentálás volt a megszokott eljárás. Ezeknek az adatoknak a megőrzési ideje pontosan meg van határozva és azt követően csak teher a tárolásuk és a rendezésük. A megőrzési kötelezettség lejártát követően akár 48 órán belül vállaljuk a papírszállítás megkezdését. Érzékeny tartalmú iratok esetén azonban nem elégséges az immár feleslegessé vált iratok papírhulladék elszállítása, a biztonságos iratmegsemmisítést is garantálni kell. 

Mi vállaljuk a zártláncú iratmegsemmisítést most már több eljárással is. Kérheti az iratmegsemmisítést darálással és akár égetéssel is. A Darálással történő iratmegsemmisítést garantáltan visszaállíthatatlan, mely során óriási mennyiségű egyéb darált papírral kerül vegyítésre az anyag és kerül újrahasznosításra. Ezzel szemben az égetőben történő iratmegsemmisítés során az adathordozó fizikailag megsemmisül, így nem csak a papír alapú adathordozókat tudjuk véglegesen megsemmisíteni az iratmegsemmisítés során.

Forduljon profi iratmegsemmisítő céghez!

Ne tegye ki felesleges kockázatnak a cégét, válassza a biztonságos iratmegsemmisítést! Ha most van egy kis ideje, és úgysincs már szüksége a régóta elfeledett ügyféliratokra, akkor segítünk Önnek szabályszerűen és gyorsan megszabadulni tőlük egyszer és mindenkorra.

Hívásától számítva 48 órán belül megkezdjük a papírszállítást és iratmegsemmisítést! Igény szerint a csomagolást és a rakodást is elvégezzük, elszállítjuk, majd egy zárt láncú folyamat keretén belül elvégezzük az iratmegsemmisítést. 

Igazolás az iratmegsemmisítésről

Az érzékeny tartalmú iratok kezelése és tárolása felelősségteljes feladat. A feleslegessé vált és iratmegsemmisítéssel eltávolított dokumentumok igazolásával mindent megtehetünk, hogy jogszerűen és igazoltan eleget tettünk az adatok biztonságának szavatolásában. Válassza Ön is a szabályszerű megoldást, válassza a szakszerű iratmegsemmisítést!

Iratmegsemmisítést teljeskörű felelősségvállalással

A zártláncú iratmegsemmisítés során teljes körű felelősséget vállalunk az iratok tartalmának biztonságára, miután azokat átvettük Öntől. A papírszállítást zárt és ellenőrzött tárolókban, zárt teherautóval szállítjuk el. A zárt láncú iratmegsemmisítés során a szállítás és tárolás minden fázisában garantáljuk az iratok hozzáférhetetlenségét illetéktelenek számára. Az iratmegsemmisítés egy olyan technológiával történik, amely garantálja, hogy az iratokat nem lehet eredeti formájukba visszaállítani. 

Ügyfeleink számára biztosítjuk annak a lehetőségét is, hogy kísérő személyzettel végigkísérjék az iratok útját az elszállítástól egészen a iratmegsemmisítésig.

Az iratmegsemmisítés árak mindig egyedi árak. Kérjen ajánlatot!